Mi az - Szinező

Mi az

Megoldandó kérdések megválaszolásában segíti az ügyfelet, a továbblépés folyamatában a színek katalizátorként vesznek részt.
A szín coaching lényege nem a színek megismerése, hanem a színekben rejlő asszociációk kibontakoztatása, és ezen keresztül beszélgetés és gondolkodás elindítása. A coaching folyamat során az ügyfél a rendelkezésre álló 110, különböző színkombinációjú üvegből, kérdések mentén választva, a színek asszociációján keresztül halad a célja felé.

Először csak a színekről, a színek keltette hatásokról beszélgetünk, de a beszélgetés során visszatérően a színek kerülnek elő segédeszközként az ügyfél inspirálására.
A színek segítenek a kreatív, intuitív oldalunk aktiválásában, ezzel serkentve az aktív, megoldásra törekvő hozzáállás megteremtését. Folyamatos inspiratív jelenlétük érzelmileg felszabadítóan hatnak a megoldás-orientált folyamatra.


6 ÉRV A SZÍN COACHING MELETT


•    GYORS, mert csak a megoldásra koncentrál
•    HATÉKONY, mert az ügyfél a saját erőforrásait használja
•    KREATÍV, mert színesen gondolkoztat
•    CÉL és MEGOLDÁS-ORIENTÁLT, ezért hatékony és konstruktív
•    SZEMÉLYRE SZABOTT, mert nem kínál kész megoldást, hanem az ügyfél teszi egyedivé, aki személyiségét, saját látásmódját és elköteleződését adja hozzá a folyamathoz
•    INSPIRÁLÓ, mert sikerélményt ad azáltal, hogy az ügyfél maga találja meg a megoldást, ami cselekvésre ösztönzi

 

Bejelentkezés

További információkat találsz a konzultációról: Gyakori kérdések