Szinező - Szinező

Színek és munkáltatók

 

NagyA zoldNagy Andrea, HR szakértőként dolgozik JAM és a HRCafe főszerkesztője.  A SZÍNEZŐ NAPon Szabó Szilviával, a Tailor Marketing Zöld kommunikációs szakértőjével mesélnek majd. Nagyon izgalmas témával készülnek a lányok, a színek és a munkáltatói márkák színvilágáról tartanak előadást, kerekasztalbeszélgetést, ami nagy segítségünkre lehet a tudatos munkavállalásban. Andi is a színek nyelvén mutatkozik be nekünk.

 

- Mit jelentenek a színek az életedben, és a szakmádban?

Hivatásom és szenvedélyem az üzleti élet emberi oldala, ez a kép pedig minden színt magán hordoz. A fiatalok, akik a pályájuk kezdetén a helyüket keresik, egy csapat, amelynek tagjai jól dolgoznak együtt, egy frissen kinevezett vezető, a frissen érkező problémákkal, egy keményen dolgozó kolléga a kiégés szélén vagy éppen egy vidám gyakornok? Azt hiszem minden helyzethez, életszakaszhoz kapcsolódik bennem egy-egy szín.

- Mi a kedvenc színed?

Hobbim a fotózás, a képek számomra hangulatokat, színeket, benyomásokat jelentenek. Az ég kékje, az eper pirosa vagy a hó alól kikandikáló zöld levél… Engem feltölt.

- Mióta töltenek be fontos szerepet a színek az életedben?

Mindig is fontosak voltak számomra a színek, azt hiszem így vagyunk ezzel mindannyian. Illatokat, ízeket, hangulatokat, érzéseket kötünk hozzájuk, hatnak a közérzetünkre, kedvünkre. Rám puhán, melengetően hatnak a szép színek, fények.

- Tudatosan szoktál színeket választani magad köré?

Azt hiszem sokkal inkább megérzésből.

- Eszedbe jut esetleg egy érdekes történet a színek kapcsán?

Sokszor eszembe jut, hogy van abban valami sorsszerű, hogy a vállalati tapasztalatomat 4 különböző színű szervezetben szereztem. Egy kékben, egy zöldben, egy sárgában, végül egy pirosban. A színenergiák összeadódtak és immár tanácsadóként dolgozom. :)