Szinező - Szinező

Új utakon, együtt, szabadon

island

Ha becsukod a szemed mit látsz?
- Egy csomó jó fej embert egy szigeten.
- Milyenek azok az emberek?
- Vidámak, kreatívak, inspirálóak…olyan színesek.
- És mit csinálnak ott?
- Jól érzik magukat!
- és hol van ez sziget…?

Több évvel ezelőtt, erre még nem tudtam a választ, sok mindennek kellett még történnie, hogy rájöjjek tulajdonképpen milyen szigetről is álmodik a lelkem.

A vágyaimat követve indultam a színek nyomába, és találtam rá arra a színes szigetre, amit megálmodtam, és SZINEZŐnek kereszteltem. Ezen a virtuális szigeten, vár Benneteket, egy olyan izgalmas csapat, akik munkájában fontos szerepet játszanak a színek. Mostantól naponta, olvashatjátok a SZINEZŐ szakértőinek izgalmas írásait, és kérdéseket is tehettek fel nekünk. Hetente más-más szín inspirálja írásainkat, és mindig az aktuális szín kapcsán olvashattok hasznos tudnivalókat, érdekességeket.

A célunk az, hogy színeket csempésszünk a hétköznapi szürkeségbe, és megmutassuk, hogyan lehetnek a színek segítségünkre, önkifejezésünkben, kapcsolatainkban, egészségünk megőrzésében, környezetünkben és számos más területen egyaránt.

Csatlakozz a SZINEZŐ izgalmas és színes világához!

Íme a heti kínálat a ZÖLD szín jegyében:

Hogyan segített a zöld szín egy döntésben? Kinek előnyös a zöld smink? Mikor használjunk zöldet otthonunk berendezésénél? Hogyan gyógyuljunk a zöld színnel? Hogyan fessünk zöld üveget? Kerámiák és zöldségek