Blog - Szinező

LemuriArt1

A novemberi Színező Klubban a LemuriArt alkotói lesznek a vendégek, akik mesés ékszereket készítenek ásványokból. Velük beszélgettem a színeken keresztül:

- Hogy találtak Rátok az ásványok?

- Útmutató csillagokként jelentek meg az életünkben akkor, amikor szinte minden más, addig fontosnak tűnő dolog lezárulni látszott körülöttünk.

arany 0Az arany minden korban az előkelőség, a hatalom és a gazdagság szimbóluma volt…Azt hiszem bizton állíthatjuk, hogy ez a mai napig így is van. Az idők során azonban az arany a királyi udvarokból szép lassan beköltözött a hétköznapi emberek életébe is.

83Milyen jó lenne, ha mindig tisztában lennénk értékeinkkel, azokkal a pozitív adottságokkal, amikkel rendelkezünk, ha mindig ezek tudatában lennénk. Biztos vagyok benne, hogy erőforrásainkra koncentrálva, nagyobb önbizalommal és több mosollyal lennénk jelen a világban.

arany faceAz arany évezredek óta a gazdagság, hatalom, dicsőség szimbóluma. Nem korrodálódik, ezért nagyon régóta ékszeralapanyag és fizetőeszköz. A Voyager űrszondák aranyplakettbe vésve viszik magukkal az emberiséget és a Földet bemutató sematikus üzenetet. Az orvostudomány is széles körben alkalmazza hosszú élettartama, biokompatibilitása miatt. A szépségipar is felfedezte magának ezt a ragyogó nemesfémet.

lila styleFél évvel ezelőtt megkértek, hogy tervezzem meg a belsőjét egy nagyon különleges koncepciójú üzletnek. Egy helynek, amit nyugodtan nevzhetünk a levendula rajongók menyországának. Egy olyan üzlet megnyitását tervezték, ahol minden, ami kapható, a levendulához kapcsolódik.

levendulaNyáron a lila színről mi más juthatna eszünkbe elsőként, mint a levendula és annak számtalan inspirációja.

Néhány hete Balatonon nyaraltam barátnőimmel, amikor az esti partihoz öltözködve az egyik sötét hajú, sötét szemű barátnőmet próbáltam meggyőzni, hogy lila felsőben pompázzon, ami heves ellenállásba ütközött,

Írj nekünk!

 1. Neved*
  Kérlek adj meg nevet!
 2. Telefonszámod*
  Kérlek add meg a telefonszámod!
 3. E-mail címed*
  Kérlek add meg az e-mail címed!
 4. Melyik szolgáltatásunk felől érdeklődsz?
  Kérlek válassz!
 5. Ide írd a kérdésedet:*
  Kérlek írd le a kérdésedet!
 6. Ellenőrző karakterek*
  Ellenőrző karakterek
    ÚjratöltÍrd be kérlek az ellenőrző karaktereket