Éjszaka királynője - Szinező

Éjszaka királynője

Fold kkekA világűrből látható a leggyönyörűbb kék szín, bolygónk óceánjainak színe,  a királykékek királya. Mély, sötét, misztikus, fenséges, végtelen, örök.

 

Sminkesként bátran kijelentem, hogy egy matt sötétkék árnyalattal a legnehezebb dolgozni és a legkönnyebb hibázni. Minden pici folt, nem megfelelően satírozott felület ezzel a színnel sokkal szembetűnőbb. 

Bármilyen nehéz is használni ezt az árnyalatot  egyszer mindenkinek ki kell próbálnia egy királykék szemsminket, hogy az éjszaka királynőjévé változhasson a segítségével!

 

tus kkek

 

1.A legegyszerűbb variáció, ha tusvonalnak használjuk ezt a gyönyörű színt. A technika ugyanaz, mint a fekete tusnál. Szorosan a szempillák tövénél húzzuk a vonalat, majd a végén picit emeljük meg "cicásítsuk".

 

szem kkek

 

2. Picit nehezebb feladat, ha az egész szemhéjon használjuk a sötétkéket. Ecsettel vigyük fel a mélyítő vonalig, majd satírozzuk el. Ezt a műveletet legalább még 4-szer végezzük el, hogy minél tisztább legyen a smink. A nedves hatást úgy érhetjük el, ha egy speciális áttetsző gél-fixálót teszünk a kész szemfestésre.

 

kek vegyes

 

3. Legnehezebb, ha a királykék színt különböző kék színnel "fűszerezünk". Ebben az esetben a belső szemzugba tegyük a  világos árnyalatokat, a külsőbe sötétet, a szem középső részére pedig egy köztes szín kerüljön.

 

Balázs Jelena

sminkes

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Képek forrása: NASA, lime crime, annabellecosmetics, M.A.C., Pinterest, Armani

Írj nekünk!

 1. Neved*
  Kérlek adj meg nevet!
 2. Telefonszámod*
  Kérlek add meg a telefonszámod!
 3. E-mail címed*
  Kérlek add meg az e-mail címed!
 4. Melyik szolgáltatásunk felől érdeklődsz?
  Kérlek válassz!
 5. Ide írd a kérdésedet:*
  Kérlek írd le a kérdésedet!
 6. Ellenőrző karakterek*
  Ellenőrző karakterek
    ÚjratöltÍrd be kérlek az ellenőrző karaktereket