Arany fiatalít - Szinező

Arany fiatalít

arany faceAz arany évezredek óta a gazdagság, hatalom, dicsőség szimbóluma. Nem korrodálódik, ezért nagyon régóta ékszeralapanyag és fizetőeszköz. A Voyager űrszondák aranyplakettbe vésve viszik magukkal az emberiséget és a Földet bemutató sematikus üzenetet. Az orvostudomány is széles körben alkalmazza hosszú élettartama, biokompatibilitása miatt. A szépségipar is felfedezte magának ezt a ragyogó nemesfémet.

 

Az arany bőrre gyakorolt kedvező hatásai:

kiemelkedő a vízmegkötő képessége, tömegének 300-szorosának megfelelő nedvességet képes megkötni a bőrben; stimulálja a sejtosztódást, tehát regenerál; biokémiai folyamatokat, mint a kollagén-elasztin szintézis kedvezően befolyásolja, így rugalmasabb lesz tőle a bőr; méregtelenítő hatású, mert gyorsítja az oxigén szállítását, fokozza a vérkeringést, támogatja a nyirokkeringést; segíti a hatóanyagok bőrbe jutását;

 

Arany a kozmetikumokban : Primer

Minden a megfelelő alappal kezdődik. Az alapozás előtt elő kell készíteni a bőrt, hogy a lehető legjobb "formában" legyen. A száraz, fakó , érett bőrűek válasszanak aranyszemcséket tartalmazó sminkalapot. Kedvező hatásai mellett az aranyszemcsék egyedülállóan törik meg a fényt, kiegyenlítik a bőrfelszínt. Ezáltal simábbnak, fiatalabbnak tűnik az arc. A termékek tartalmaznak szilikont is, melyek kitöltik a ráncokat, ezért minden napos használata nem ajánlott.. Aranyat tartalmazó primerek:  Guerlain - L'Or radiance concentrate makeup base  ,  La prairie gold illusion line filler.

 

arany

 

Anti - ageing : Aranykezelés

Az arany tiszta állapotban rendkívül nyújtható lágy fém, akár 0,0001 mm fólia is készíthető belőle, ezt nevezik aranyfüstnek, mely 24karátos (tiszta) arany. Ebben a formájában használják a következő kozmetikai kezeléshez.

Az UMO japán cég forradalmi újításának köszönhetően a nagy molekula tömegű aranyat, nanotechnológiás eljárással  teszik oldhatóvá, ebben az állapotban juttatják be a bőrbe egy különlegesen jól hidratáló, rugalmasságot adó anyaggal a Gamma PGA-val együtt..

A kezelés menete:

1. Egy speciális anyagot a Gamma PGA-t, (szójababból nyerik, vizes környezetben képes más tápanyagok szállítására, ezért fokozza az aranylapocskák hatékonyságát, bőrbejutását.) belemasszírozzák a bőrbe.

2. Nanotechnológiás hideggőzölő használata. Ez az újfajta gép lehetővé teszi, hogy a gőzölés során keletkezett nanoméretű részecskékkel a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jussanak. A nanogőz részecskéi hétszer kisebbek a vízcseppeknél.

3. 24 karátos színtiszta aranylapok (aranyfüst) felhelyezése, újabb gépi kezelés, majd az arany bőrbe masszírozása.

4. A kezelés végén Gamma PGA -alapú krémmel még selymesebbé teszik az arcbőrt.

Az eredmény azonnali, szemmel láthatóan megfiatalodik az arcbőr. A kezelés elsősorban ránctalanításra, feszesítésre, hidratálásra használható. 30 év felett minden bőrtípusnál ajánlott az öregedés késleltetésére, kivételt tesznek a gyulladásra hajlamos, érzékeny bőrök.

 

aranykezeles

 

Arany a plasztikai sebészetben: Aranyszálak bőrbe szövése

Az eljárást plasztikai sebész végzi, műtőben steril körülmények között. Aranyszálakat  vágás nélkül tűszúrásokkal (kb. 0,1 mm vastag és 6cm hosszú) vezetik a bőr szöveteibe, .Az arcon az orcák két oldalára, hosszanti és kereszt irányban szövik be az aranyszálakat kb. 1métert. A beszúrási pontokon ragtapasszal rögzítik a szálakat, melyeket 12-24 óra elteltével kell eltávolítani.  Az aranyszálakat nem löki ki a szervezetünk magából, de mivel idegen anyag, ezért védekező reakciót indít a testünk. A szervezet saját szövetével körülöleli a szálakat, így az tömörebb, feszesebb, rugalmasabb lesz, ezáltal fiatalabb külsőt eredményez. Az arc és a test (hasfal, fenék) feszesítésére használják.

 

aranyszalak bor alatt

 

Balázs Jelena

sminkes, kozmetikus

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Képek forrásai: umouniverse, pinterest, la praire, guerlain

Írj nekünk!

 1. Neved*
  Kérlek adj meg nevet!
 2. Telefonszámod*
  Kérlek add meg a telefonszámod!
 3. E-mail címed*
  Kérlek add meg az e-mail címed!
 4. Melyik szolgáltatásunk felől érdeklődsz?
  Kérlek válassz!
 5. Ide írd a kérdésedet:*
  Kérlek írd le a kérdésedet!
 6. Ellenőrző karakterek*
  Ellenőrző karakterek
    ÚjratöltÍrd be kérlek az ellenőrző karaktereket