Gyógyítás kék színnel - Szinező

Gyógyítás kék színnel

kékA kék nyugtató hatású, mindenfajta izgalmi állapotban segíti az ellazulást. Oldja a stresszt, megszünteti az alvászavart. Vegyük körül magunkat kék színnel, ha nyugalomra és békére vágyunk. Mérsékeli a fájdalmat, gyulladásokat. Csökkenti a pulzusszámot, kiemelkedően jó hatású asztmában. Ez egy hűvös szín, ezért minden izgalmi állapotra kedvezően hat.

 

 A kék a belső elválasztású mirigyekre is kedvező hatással van. Fő hatóterülete a pajzsmirigy, fokozza az életerőt, mérsékli a félelemérzetet. Nagyon hasznos a klimaxos problémák leküzdésében. Gyermekek számára az egyik leghatásosabb szín. A torokcsakra (Visuddha) színe. Uralja a torkot, hangszálakat, hangot, hörgőket, légcsövet, nyelőcsövet, állkapcsot, pajzsmirigyet, fogakat, hallást. Akinek egyensúlyban van ennek a csakrának az energiája az kellemes, kreatív, kommunikatív, fantáziadús személyiség. Ha túlteng az energia, akkor bőbeszédű, pletykás és ellentmondásossá válik az ember. Alulműködésnél dadogás, gyanakodás, bizonytalanság alakul ki.

MIT TEHETÜNK,HOGY HARMONIKUSAK MARADJUNK?

Éljünk a kék szín gyógyító energiájával! Itt a tavasz használjuk ki: feküdjünk a zöld fűbe és nézzük a kék eget és lazítsunk. Vagy üljünk egy tó vagy medence szélén és gyönyörködjünk a csillogó víz tükrében. Viseljünk kék színt a torkunk körül, ez lehet nyaklánc vagy sál is.

Hajda Veronika

Fitoterapeuta

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 kék tahiti

Írj nekünk!

 1. Neved*
  Kérlek adj meg nevet!
 2. Telefonszámod*
  Kérlek add meg a telefonszámod!
 3. E-mail címed*
  Kérlek add meg az e-mail címed!
 4. Melyik szolgáltatásunk felől érdeklődsz?
  Kérlek válassz!
 5. Ide írd a kérdésedet:*
  Kérlek írd le a kérdésedet!
 6. Ellenőrző karakterek*
  Ellenőrző karakterek
    ÚjratöltÍrd be kérlek az ellenőrző karaktereket