Piros pöttyök - Szinező

Piros pöttyök

piros szek

Vörös színnel dekorálni mindig kicsit veszélyes és merész, ugyanakkor keresve sem lehetne erőteljesebb és megfelelőbb színt találni ahhoz, hogy egy enteriőr megteljen élettel, melegséggel, tűzzel.

 

A vörös szín leggyakrabban a hálószobákban fordul elő, de előszeretettel használjuk konyhában vagy gyerekszobákban. Figyelemfelkeltő, vad, forró, érzéki, és sokszor zavarbaejtően domináns.

 

piros 3

 

Személy szerint nem szívesen festek pirosra falat, vagy tervezek bármilyen nagyobb méretű bútort vagy tárgyat enteriőrbe, ami piros, hiszen kevés ember tud nap mint, nap együtt élni ezzel az uralkodó színnel. Ami viszont az egyik személyes kedvencem, az a piros-fehér pöttyös! Így használni a vöröset jóval egyszerűbb, mivel a fehér finoman tompítja a vörös erőteljességét, valamint a pöttyök kifejeznek egyfajta játékosságot, nőiességet és egészen gyermekkorba repítenek.

 

piros 2

 

Könnyen feldobhatunk bármilyen konyhát vagy étkezőt, ha a megszokott és már unalmassá vált egyszínű étkészlet helyett, néhány piros pöttyös tányérral vagy bögrével terítünk. Remekül mutat a piros pöttyös egy terítőn is vagy szőnyegként a lépcsőn végig futtatva. És ha a család férfi tagjait nem is sikerül meggyőznünk, hogy milyen remek ötlet is a piros pöttyös fotel a nappaliban, még mindig felvehetünk egy pöttyös szoknyát vagy ihatjuk a kedvenc nyári limonádénkat piros pöttyös szívószállal.

 

piros 1

 

Tóth Boglárka

Enteriörtervező

www.boglarkavera.com

 

 

Képek forrása: Coco+Kelley; Minipunkt; Mod Cloth; Gracious Style; Just Look And Be Amazed; Camille Rose Kelley; Design Sponge Online; Maisons du Monde; Fime; Etsy;

Írj nekünk!

 1. Neved*
  Kérlek adj meg nevet!
 2. Telefonszámod*
  Kérlek add meg a telefonszámod!
 3. E-mail címed*
  Kérlek add meg az e-mail címed!
 4. Melyik szolgáltatásunk felől érdeklődsz?
  Kérlek válassz!
 5. Ide írd a kérdésedet:*
  Kérlek írd le a kérdésedet!
 6. Ellenőrző karakterek*
  Ellenőrző karakterek
    ÚjratöltÍrd be kérlek az ellenőrző karaktereket